مطالب تصادفی
گزارش كارآموزی کامپیوتر در مخابرات اراک مجموعه آموزش PHP MVC خرید فایل پاورپوینت مرکز ملی ورزش های آبی پکن (مکعب آبی ) گزارش کارآموزی مهندسی شیمی در مجتمع پتروشیمی اراك ، آزمایشگاه GC بررسی جابجایی نسبی در ساختمان پاورپوینت آشنایی با مفهوم صادرات طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن پروپوزال پیش بینی میزان خلاقیت با توجه به سبک های تفکر در دانش آموزان ( دختر و پسر ) مقطع متوسطه فایل آماده پاورپوینت قرصهاي پيشگيري از بارداري نمونه سوالات آزمون مهارت دوره کاربر مواد شیمیایی در فنی و حرفه ای گزارش كارآموزی انتقال برق فشار قوی در كارگاه باس داكت Bus Duct گزارش کارآموزی عمران در پروژه مسکونی 8 واحدی گزارش كارآموزی نساجی تولید نخ و پارچه در كارخانجات نساجی خوی پاورپوینت بررسی تستهای غیرمخرب جوش های ساختمانی طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ساچمه فولادی پاورپوینت بررسی حس شنوایی پروژه کارآفرینی تاسیس مدرسه 2 زبانه پاورپوینت بررسی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی تهران پاورپوینت بررسی سیستم قاب سبك فولادی پاورپوینت بررسی سازه های کابلی ترجمه مقاله ارزیابی NIMSAD از فرایند یكپارچه منطقی (RUP) پروژه كار آفرینی كاشت خیارهای گلخانه ای پاورپوینت بررسی موزه یهودیان برلین پاورپوینت بررسی سلجوقیان پاورپوینت بررسی هورمونهای جنسی زنانه پروپوزال میزان آگاهی معلمان از روش های نوین تدریس و رابطه آن با سبک های یادگیری دانش آموزان پروژه آمار میزان استفاده دانش آموزان از رایانه های خود مقاله کارآفرینی پایدار در خدمت توسعه بنگاه های اقتصادی خرید آنلاین پاورپوینت آشنایی با میدان پاورپوینت بررسی سقف تیرچه و بلوک پاورپوینت سازه های فضاکار در استادیوم های ورزشی پرسشنامه شایستگی های دانشجویان پرستاری برای ارایه مراقبت های معنوی پاورپوینت بررسی هزینه سرمایه مبانی نظری و پیشینه پژوهش مشکلات رفتاری کودکان پاورپوینت تراکم عناصر در فضا در مبانی نظری معماری پروژه کارافرینی طرح گاوداری شیری 30 راسی پاورپوینت بررسی تخریب گرایی وندالیسم پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی خشکبار با ظرفیت 1000 تن در سال پاورپوینت بررسی گروه ها و تیم های كاری پاورپوینت تحلیل و بررسی خانه ی نئوندروف پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت زمان گرا (TDABC) خرید فایل پاورپوینت درمورد سفر آب روی زمین (علوم هفتم) پروژه كارآفرینی تأسیس دفتر بیمه پاورپوینت بررسی شرکتهای تأمین سرمایه و کارکرد آنها در بازار سرمایه پاورپوینت بررسی کلیات بازاریابی بین المللی پاورپوینت تاثیر فعالیت ورزشی استقامتی بر چاقی کل بدن در افراد بزرگسال خرید ارزان تحقیق درمورد کارت گرافیک پاورپوینت بررسی برند فایل آماده گزارش کارآموزی دكوراسيون داخلي ساختمان پاورپوینت بررسی روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشتآمار
افراد آنلاین : 3 نفربازديد امروز : 118
بازديد ديروز : 146
بازدید ماه قبل : 2205
بازدید سال قبل : 3414
كل بازديدها : 545184
تعداد مطالب : 6984
تعداد نظرات : 2
تعداد کاربران : 0
آخرین بروزرسانی : 1398/3/8
ترجمه مقاله رئولوژیکی، خواص بافتی و حسی پماد خردل کم چرب با mimetics مختلف بدن در 18 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 18 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | پزشکی |
توضیحات کامل
ترجمه مقاله رئولوژیکی، خواص بافتی و حسی پماد خردل کم چرب با mimetics مختلف بدن در 18 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
عنوان فارسی :
رئولوژیکی، خواص بافتی و حسی پماد خردل کم چرب با mimetics مختلف بدن
عنوان انگلیسی :
Rheological, texture and sensory properties of low-fat mayonnaise with different fat mimetics
تعداد صفحات فارسی : 16 صفحه ورد قابل ویرایش
سطح ترجمه : متوسط
شناسه کالا : bro
دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/bro.pdf
دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 13 هزار و 500 تومان قادر به دانلود خواهید بود .
بخشی از ترجمه :
چکیده
استفاده از mimetics چربی پروتئین ایزوله کشک و کم متوکسی پکتین مبتنی بر پماد خردل مورد مطالعه قرار گرفت. چربی های نیمه سطوح مختلف mimetics چربی در 50٪، respectivement جایگزین mimetics چربی شبه به عنوان FMI (ژل پکتین microparticulate) PFM2 (پکتین ضعیف ژل) و PFM3 (ترکیبی microparticulated از WPI و پکتین) ارجاع داده شدند. چربی کامل (FF) (روغن 100٪) بدون تقلیدی چربی پماد خردل به عنوان یک آزمایش کنترل استفاده می شود . موارد فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، تجزیه و تحلیل بافت، و ارزیابی حسی را با Ff و موارد کم چربی (LF) پماد خردل خواهد داشت . نتایج نشان داد که همه پماد خردل LF HAD انرژی محتوای آب عالی را به طور قابل توجهی پایین تر از همتای آنها با: Ff نشان خواهد داد . از لحاظ بافت، فرمول با پکتین ضعیف ژل به عنوان تقلیدی چربی نشان داده می شود و بافت مشابه این دستاوردها باید با: Ff از نمونه مورد نظر در دسترس می باشد Ff و LF نازک شدن برشی پماد خردل دارد و رفتار thixotropic تحت آزمایش برشی ثابت به نمایش گذاشته می شود و به عنوان rheologically ژل ضعیف تحت آزمایش کوچک برش نوسانی با دامنه طبقه بندی قرار می گیرد . ارزیابی حسی نشان داد که پماد خردل جایگزین پکتین با کم متوکسی قابل قبول می باشد . این مطالعه پتانسیل خوب پکتین weakgel و ژل پکتین microparticulated به عنوان یک تقلیدی چربی در پماد خردل استفاده می شود را نشان می دهد.
Abstract
Application of whey protein isolate and low-methoxy pectin-based fat mimetics in mayonnaise was studied. Fat was partially substituted by different fat mimetics at levels of 50%, respectively, which the fat mimetics were referred to as PFM1 (microparticulate pectin gel), PFM2 (pectin weak-gel), and PFM3 (microparticulated combination of WPI and pectin). The full fat (Ff) (100% oil) mayonnaise without fat mimetic was used as a control experiment. Physicochemical, rheological, texture analysis, and sensory evaluation of the Ff and low fat (Lf) mayonnaises were performed. The results indicated that all Lf mayonnaises had significantly lower energy content, but higher water content than their Ff counterpart. In terms of texture, the formulation with pectin weak-gel as fat mimetic showed similar texture values as those of the Ff sample. Both Ff and Lf mayonnaises exhibited thixothopic shear thinning behaviour under steady shear tests and were rheologically classified as weak gels under small amplitude oscillatory shear tests. Sensory evaluation demonstrated that mayonnaises substituted with low-methoxy pectin were acceptable. This study shows good potential for pectin weak-gel and microparticulated pectin gel to be used as a fat mimetic in mayonnaise.
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب ها: ترجمه مقاله رئولوژیکی، خواص بافتی و حسی پماد خردل کم چرب با mimetics مختلف بدنرئولوژیکیخواص بافتی و حسی پماد خردل ,